Пригоди

Винесли з квартири гроші та коштовності: крадії в Миколаєві скористалися відмичкою

Поліція продовжує слідчі дії щодо даного випадку

Цей материал також доступний

11 жовтня 2024 року до відділення поліції № 2 Миколаївського районного управління надійшла заява від місцевої мешканки, яка повідомила про крадіжку з її квартири. За її словами, під час її відсутності 10 жовтня невідомі особи викрали майже 200 тисяч гривень, 200 доларів США та золоту каблучку.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції Миколаївської області.

Зловмисники проникли до квартири, скориставшись відмичкою, та безшумно зачинили за собою двері після скоєння злочину. Завдяки низці оперативно-розшукових заходів та залученню фахівців управління кримінального аналізу обласного главку поліції, вдалося відстежити шляхи підозрюваних. Важливу роль у розслідуванні відіграла міська система відеоспостереження «Безпечне місто», яка зафіксувала як осіб, так і автомобіль, на якому пересувалися злочинці.

Правоохоронцям вдалося оперативно встановити особи підозрюваних. Ними виявилися двоє жителів Миколаєва віком 35 та 31 років. За силової підтримки спецпідрозділу поліції їх затримали на одній з вулиць міста.

Робота системи «Безпечне місто» вкотре довела свою ефективність у боротьбі зі злочинністю та забезпеченні безпеки мешканців. Поліція продовжує слідчі дії щодо даного випадку.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button