Пригоди

Закопав у лісі: на Миколаївщині чоловік жорстоко розправився зі співмешканкою

На Миколаївщині чоловік забив до смерті жінку і закопав тіло у лісосмузі: подробиці злочину

Цей материал також доступний

На Миколаївщині зникла жінка, про яку з тривогою повідомила сестра. Пізніше правоохоронці з’ясували, що до її зникнення причетний її співмешканець. Тіло жінки було знайдено закопаним у лісосмузі неподалік села Бандурка Первомайського району.

Сестра загиблої звернулася до поліції, повідомивши, що 45-річна мешканка села вже два тижні не виходить на зв’язок. Поліція почала розслідування і швидко встановила, що до злочину може бути причетний 46-річний чоловік, з яким загибла проживала.

Як виявилося, між ними стався конфлікт. У ході сварки співмешканець взяв стілець і декілька разів ударив ним жінку по голові. Після цього чоловік покинув місце події, але через деякий час повернувся перевірити, як вона почувається. Виявивши її без ознак життя, він вирішив приховати злочин.

Поліція повідомила, що підозрюваний завантажив тіло жінки у багажник свого авто, вивіз до лісу та закопав. Знаряддя злочину було знайдено неподалік місця поховання.

За даними слідства, чоловікові оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button