Суспільство

Миколаївщина готова до старту опалювального сезону: Віталій Кім озвучив умови

Віталій Кім: чекаємо на мороз — опалення вже готове!

Цей материал також доступний

Очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім заявив, що регіон повністю підготувався до початку опалювального сезону. Включення тепла відбудеться тоді, коли середньодобова температура повітря впаде до +8°C і буде триматися на цьому рівні протягом трьох днів.

Цю інформацію Віталій Кім озвучив під час телемарафону «Єдині новини».

— Ми чекаємо, коли три дні середньодобова температура буде низькою для того, щоб запустити опалення. Ми, в принципі, готові це робити. Минула зима була теплою і ми запускали тепло пізніше. Сподіваюсь цього року буде так само. Сподіваюсь, що цього разу ми будемо без аварій, які були у нас цього року. Але, в принципі, ми готові до запуску і будемо дивитись по температурі, – зазначив Кім.

Минулої зими, за словами Кіма, погода була сприятливою, що дозволило відкласти запуск опалення. Цього ж року область сподівається на стабільність і відсутність аварійних ситуацій, які траплялися раніше.

Додаткова інформація

В Україні зазвичай початок опалювального сезону відбувається в середині жовтня. Увімкнення тепла залежить від середньодобової температури, яку контролюють місцеві адміністрації. Традиційно, якщо три дні поспіль температура тримається на рівні +8°C або нижче, приймається рішення про початок подачі тепла.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button