ПригодиТема дня

Вбивство на Курщині: дев'ять українських воїнів розстріляні росіянами

Росіяни вчинили жахливий розстріл дев’ятьох українських військових на Курщині: нові деталі трагедії

Цей материал також доступний

У четвер, 10 жовтня, російські військові злочинці вчергове продемонстрували свою жорстокість, розстрілявши дев’ятьох українських військовослужбовців на території Курської області, поблизу населеного пункту Зелений Шлях. Про це повідомили аналітики проєкту DeepState, посилаючись на джерела у 1-й окремій танковій бригаді.

Згідно з заявою DeepState, українські дронщики та їхні помічники опинилися в пастці ворога, який прорвався у тил. Хлопці вступили в нерівний бій, проте через обмеженість боєкомплекту були змушені припинити опір.

“Кацапські виродки знову порушили правила та звичаї ведення війни. Ніхто з пілотів добровільно не здавався, бійці билися до останнього, але відступити не мали змоги,” — заявив доброволець 24-ої окремої штурмової бригади, Айдар Станіслав Бунятов на позивний “Осман”.

Як стверджує Осман, інцидент на Курщині стався раптово, і воїни не мали можливості вчасно підготуватися до бою, оскільки очікували, що знаходяться у відносно безпечній зоні.

DeepState підкреслив, що ситуація на Курщині залишається напруженою, і незважаючи на стабілізаційні зусилля, відновлення контрольованих позицій є складним процесом.

“Ми обговорили ситуацію з командирами різних підрозділів. Екіпажам БПЛА варто більше уваги приділяти обороні тилу та підвищенню безпеки своїх позицій,” — додали аналітики.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button