Пригоди

Чергова атака вночі: дрони, ракети та пожежі на фермі

Нічна атака: Росія обстріляла Україну невідомими ракетами та дронами-камікадзе

Цей материал також доступний

12 жовтня російські війська знову завдали удару по Україні, використовуючи невстановлені типи ракет та дрони-камікадзе. Як повідомляють Повітряні сили ЗСУ, ворожа атака була запущена з території Білгородської області, а також з районів Курська та Приморсько-Ахтарська, де зафіксували пуски 28 ударних дронів.

ППО України знищили 24 дрони ворога

Сили протиповітряної оборони України, зокрема зенітні ракетні війська та мобільні вогневі групи, успішно відбивали атаки у Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Миколаївській та Херсонській областях. Завдяки їхній роботі було знищено 24 дрони, що сприяло мінімізації шкоди. Ще два безпілотники були нейтралізовані засобами радіоелектронної боротьби, хоча точне місце їхньої втрати не встановлено.

Уламки дронів спричинили пожежі на Миколаївщині

За словами голови Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма, три безпілотники типу Shahed 131/136 були збиті над Миколаївщиною. Проте уламки одного з них спричинили пожежу на території фермерського господарства у Снігурівській громаді. Завдяки оперативній роботі рятувальників, пожежу вдалося швидко ліквідувати. На щастя, ніхто не постраждав.

Додатково, вночі дрони типу FPV атакували Куцурубську громаду. Зафіксовані вибухи о 03:35 та 03:52, однак жертв або постраждалих також немає.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button