КультураСуспільство

Втеча від обстрілів: Миколаївська студентка стала стриптизеркою в Одесі

«Я танцюю стриптиз, але це зовсім не про проституцію», - історія студентки, яка виїхала з Миколаєва в Одесу

Цей материал також доступний

Студентка Чорноморського національного університету імені Петра Могили Стелла після початку повномасштабного вторгнення змушена була залишити рідний Миколаїв. Тепер вона працює стриптизеркою в одному з клубів Одеси. Про свій новий життєвий шлях вона розповіла кореспондентам видання «Думська».

Стелла зізнається, що вже два роки займається стриптизом і знаходить у цьому занятті більше, ніж просто танець:

«Я займаюсь стриптизом уже два роки. Щиро кажучи, це набагато більше, ніж просто танці. Це справжня еротика, де важлива кожна деталь – від руху стегна до посмішки».

Дівчина розповідає, що приїхала до Одеси під час обстрілів Миколаєва, коли життя в рідному місті стало небезпечним. Вона зуміла знайти роботу в клубі завдяки оголошенню і досвіду з гімнастики, який мав допомогти в новій професії. За словами Стелли, її родина в курсі роботи і підтримує її:

«Виїхала з Миколаєва, коли місто сильно бомбили, — продовжує вона. — Знайшла роботу за оголошенням, раніше займалася гімнастикою, і це дуже допомогло. Працюю у клубі вже другий рік, мені подобається. Рідні знають про мою роботу і не проти».

Незважаючи на поширені стереотипи, дівчина наголошує, що робота в стриптиз-клубі – це суто еротичне шоу і не має жодного відношення до проституції. Клуб суворо стежить за поведінкою клієнтів і не дозволяє їм переходити межі:

«Якщо хтось із відвідувачів перейде межі дозволеного, його одразу попросять покинути клуб і внесуть до чорного списку. Щодо меж: так, фізичний контакт можливий, але це побудовано на легких дотиках. Танцівниця може сісти на коліна або дозволити себе погладити по стегну, але до інтимних місць торкатися заборонено. Все тут у рамках пристойності, і майже всі відвідувачі – постійні клієнти».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button