Пригоди

На Миколаївщині міни підривають корів: смертельна пастка на полі

На Миколаївщині пастух випасав корів на замінованому полі: чотири тварини загинули

Цей материал також доступний

11 жовтня 2024 року на території Снігурівської громади, у селі Євгенівка, сталася надзвичайна подія. Місцевий пастух випасав худобу на полі, яке, як виявилося згодом, було щільно заміноване. Через детонацію боєприпасів загинули чотири корови.

Коли одна з власниць худоби дізналася про трагедію, вона поспішила на місце події, щоб забрати свою тварину. Але, опинившись на полі, жінка помітила поруч підозрілі предмети, схожі на вибухонебезпечні. Її вчасно евакуювали вибухотехніки Головного управління Національної поліції, завдяки чому вона залишилася неушкодженою.

Після інциденту сапери ДСНС України в Одеській області, які зараз допомагають розміновувати території Миколаївщини, обстежили місцевість навколо загиблих корів і виявили протипіхотну міну ПМН-2, яку знищили.

Рятувальники Миколаївщини застерігають

Сапери наголошують, що наш регіон все ще залишається під загрозою мін. Незважаючи на зусилля рятувальників, ворог залишив після себе велику кількість боєприпасів. Вони закликають мешканців бути обережними на деокупованих територіях та звертатися до спеціалістів у разі виявлення підозрілих предметів. Для повідомлень про знахідки діють гарячі лінії 101 та 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button