СуспільствоТема дня

Мільйонна квартира, спортзал і службове авто — життя екс-головного поліціянта Миколаєва

Екс-головний поліцейський Миколаївщини використовує службове авто для поїздок у спортзал: деталі розслідування

Цей материал також доступний

Колишній очільник поліції Миколаївської області, а нині начальник Департаменту міграційної поліції Нацполу, генерал Сергій Шайхет потрапив у скандал через використання службового авто для відвідувань спортзалу в центрі Києва. Журналісти Bihus.Info з’ясували, що Шайхет регулярно протягом робочого дня витрачає кілька годин на тренування, користуючись при цьому автомобілем з оперативними номерами.

Що розкопали журналісти?

  • Шайхет користується службовим авто з оперативними номерами для поїздок у спортивний комплекс, хоча за законом такі номери повинні використовуватись виключно для виконання службових завдань.
  • Виявилося, що його часто бачили біля елітного житлового комплексу, де зареєстрована квартира на його батька – Олега Шайхета. Це просторе помешкання, площею майже 200 кв. м, було придбане в 2020 році та на даний момент коштує близько 1 млн доларів.

Критика на адресу генерала: що ховається за цією історією?

Батько генерала, Олег Шайхет, є співвласником охоронної компанії “Секьюрайті”, що має зв’язки з “Укрнафтою”, колишнім контролером якої був олігарх Ігор Коломойський. А в цій охоронній компанії працював Максим Донець, відомий тим, що пізніше став охоронцем президента Зеленського.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button