Пригоди

Росіяни завдали подвійного ракетного удару по Миколаєву: кількість поранених зросла до трьох

Постраждали люди та зруйновано житло

Цей материал також доступний

Миколаїв знову став ціллю жорстоких атак. 10 жовтня в обідню пору ворог здійснив подвійний ракетний удар по критичній інфраструктурі міста, ймовірно використовуючи балістичні ракети типу «Іскандер-М». Внаслідок атаки виникла пожежа, яку оперативно ліквідували рятувальники. Під час вибуху пошкоджено вікна та дахи чотирьох багатоквартирних будинків, а також дах одного приватного будинку.

Постраждали троє людей: дві жінки 59-ти та 52-х років та чоловік 57 років. На щастя, їхні поранення були незначними, і медичну допомогу їм надали амбулаторно.

Але це був не єдиний удар того дня. Раніше о 09:50 дрон типу FPV завдав удару по Куцурубській громаді, а увечері о 22:20 внаслідок артилерійських обстрілів у селі Солончаки пошкоджено приватний будинок. На щастя, постраждалих немає.

Загалом, за даними Головного управління ДСНС у Миколаївській області, рятувальники ліквідували шість пожеж, з яких одна — результат ворожого обстрілу. ДСНС повідомляє, що ворог завдає ударів, які спричиняють займання в житлових секторах і на відкритих територіях. Завдяки оперативній роботі вогнеборців вдалося врятувати два житлові будинки, один із яких не експлуатується.

До гасіння залучено 53 пожежних та 10 одиниць спецтехніки, зокрема місцеві пожежні охорони з Первомайського, Воскресенського та Пересадівського.

Миколаїв залишається в епіцентрі російських атак, які завдають нові руйнування та приносять небезпеку мирним мешканцям.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button