Пригоди

Закладки на кладовищах: затримано ще одного наркоділера на Миколаївщині

Йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Цей материал також доступний

Миколаївські поліцейські затримали ще одного фігуранта наркоугруповання, який постачав психотропи для розповсюдження через “закладки” у Баштанському районі.

21-річний мешканець Хмельницької області займався пересилкою наркотичних речовин, таких як PVP, метамфетамін, мефедрон, LSD та канабіс, до різних регіонів України.

Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Цей арешт став продовженням розслідування, яке було розпочато після викриття злочинної групи, що фасувала та збувала психотропи у Баштанському районі.

У вересні цього року правоохоронці викрили злочинну групу з Баштанського району, яка займалася незаконною купівлею, фасуванням і безконтактним збутом психотропних речовин. Наркорозповсюджувачі використовували ізоленту для пакування, а “закладки” розміщували на кладовищах та у лісосмугах.

Організатором цієї схеми виявився 40-річний чоловік, який залучив до неї свого 20-річного племінника та його співмешканку. Суд обрав для двох підозрюваних запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із можливістю застави понад 240 тисяч гривень кожному, а третій фігурантці – цілодобовий домашній арешт. За скоєне їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button