СуспільствоТема дня

У Миколаєві відзначили найкращих освітян: мер вручив грамоти та подяки

Нагородами були відзначені й вчителі, які підготували учнів до міжнародних олімпіад.

Цей материал також доступний

У Миколаєві з нагоди Дня вчителя нагородили педагогів, які не лише виконують свою роботу в умовах війни, а й виховують переможців міжнародних олімпіад. Відзнаки вручав міський голова Олександр Сенкевич, підкресливши силу й стійкість освітян.

О. Сенкевич зазначив, що миколаївські педагоги працюють в умовах, які багато хто назвав би нестерпними. Однак, незважаючи на небезпеку та виклики, вони не просто продовжують викладати, а й навчають дітей бути справжніми громадянами:

“Ми зібрали найкращих педагогів. Вже п’ятий рік поспіль вчителі Миколаєва працюють у складних умовах, і те, що ви продовжуєте навчати дітей, робить вас найкращими. Ви виховуєте справжніх патріотів і закладаєте в учнях пам’ять про те, що ворог намагається знищити нас як націю. Бажаю вам міцних нервів і вдячних батьків”.

Нагородами були відзначені й вчителі, які підготували учнів до міжнародних олімпіад. Павло Проценко, випускник ліцею №38 ім. В. Д. Чайки, виборов бронзу з математики у Великій Британії, а Вадим Харченко, випускник ліцею ім. професора М. Александрова, здобув срібну медаль з астрономії у Бразилії. Педагоги, які підготували цих учнів, отримали премії від міського голови.

Окрім вручення нагород, для освітян виступили творчі колективи міста, які виконали пісні в їхню честь.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button