Пригоди

Косметолог з необережності вбила свою пацієнтку при корекції обличчя

В Харкові косметологу оголошено підозру в ненавмисному вбивстві пацієнтки після невдалої косметичної процедури

Цей материал також доступний

У Харківській області поліція повідомила про підозру 33-річному косметологу, який по необережності спричинив смерть своєї пацієнтки під час проведення лазерного ліполізу. Інцидент стався 16 березня, коли клієнтка звернулася до салону краси для проведення цієї хірургічної процедури, що проводиться під місцевою анестезією.

Згідно з інформацією поліції, косметолог допустив серйозні помилки у виконанні маніпуляції:

«Косметолог не визначив масу тіла пацієнтки і не провів належні обчислення дозування анестетика. Без попередніх лабораторних досліджень та алергопроб він розпочав процедуру і зробив жінці близько 20 ін’єкцій анестетика за короткий час, перевищивши рекомендовану концентрацію препарату щонайменше в 15 разів».

У результаті пацієнтка втратила свідомість і по дорозі до лікарні померла. Косметологу повідомлено про підозру в скоєнні ненавмисного вбивства. Санкція статті, за якою йому висунуто підозру, передбачає покарання до 5 років позбавлення волі.

Лазерний ліполіз — це процедура з корекції контурів обличчя та тіла за допомогою низькоінтенсивних лазерних променів, які руйнують жирові клітини. Продукти розщеплення жиру згодом виводяться природним шляхом.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button