Суспільство

"Октябрьское, звичайно, топ, але трохи не дотягує": блогерка порівняла Миколаїв із Швейцарією – реакція мешканців

Блогерка розбурхала Миколаїв і Херсон: соцмережі вибухнули через її зневажливе висловлювання

Цей материал також доступний

У соціальній мережі TikTok вибухнув скандал через висловлювання однієї з блогерок, яка порівняла Миколаїв та Херсон з іншими містами. Вона зневажливо зазначила, що ці міста “не дотягують” до кращих українських чи європейських стандартів. Такий коментар викликав шквал обурення серед місцевих жителів, а також низку іронічних відповідей і навіть підтримку окремих користувачів.

У своєму відео блогерка заявила:

Октябрьское, звичайно, топ, але трохи не дотягує”.

Цей коментар стосувався Корабельного району Миколаєва, відомого як Октябрьське, що одразу зачепило багатьох містян. У коментарях під відео люди активно висловлювали свої думки, розділившись на два табори: одні обурювалися через порівняння Миколаєва з іншими містами, інші погоджувалися з тим, що стан міста і його районів залишає бажати кращого.

Різні думки мешканців

Ось що пишуть користувачі :

  • Надія зауважила: “А в чому вона не права? Ми всі любимо своє місто, але, на жаль, наш Миколаїв складно назвати містом. У нас ніколи не було справжнього господаря, який би привів його до ладу”.
  • Рёпенг Флешка додав: “Наші міста – одні з найгірших обласних центрів в Україні. І це ще до війни. Порівняти з містами на заході України – це як небо і земля”.
  • Віктор написав: “Вона просто показала правду про стан міста і його районів. Жодного принизливого слова не сказала”.

Однак далеко не всі коментарі були настільки виваженими. Деякі користувачі відповіли на відео з відвертою агресією:

  • Сергей написав: “С@салка ссаная”.
  • Andr Cover прокоментував: “Ахах, село на вигулі”.

Порівняння з Європою

Окремо користувачі зосередилися на тому, що блогерка порівняла Миколаїв і Херсон із європейськими містами, такими як Беллінцона у Швейцарії. Багато хто вказував, що це порівняння некоректне через війну, корупцію та проблеми з місцевою владою:

  • Інна зазначила: “Порівнювати Миколаїв із містами в Швейцарії – це абсурд. Одне з найбагатших країн світу і наше місто, зруйноване війною, корупцією та дерибаном”.
  • Віктор з сарказмом додав: “Я хотів би бути на її місці, а не в Нарколаєві серед брудних вулиць, купи наркоманів і бидла, яке тільки хамить”.

Критика місцевої влади

У коментарях також звучала відверта критика місцевої влади. Багато хто звинувачує чиновників у занедбаності міста і корупції:

  • Надія підсумувала: “У нашого міста ніколи не було справжнього господаря, усі тільки дивилися, як набити собі кишені. І це триває досі. Навіть не пам’ятаю, коли в цьому місті востаннє будували щось нове”.

Це відео стало тригером для багатьох жителів Миколаєва і Херсона, які почали відкрито обговорювати проблеми своїх міст, висловлюючи як обурення через порівняння, так і погоджуючись із тим, що реальність їхнього життя залишає бажати кращого.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button