Суспільство

Коли є генератори, то зима не страшна! Віталій Кім поділився хорошими новинами

Миколаївщина отримала 43 потужних генератори: допомога для соціальних та критичних об’єктів регіону

Цей материал також доступний

У середу, 2 жовтня, на Миколаївщині відбулася важлива подія — область отримала 43 генератори високої потужності, які найближчим часом розподілять між закладами соціальної сфери, охорони здоров’я, освіти, спорту, а також критично важливими об’єктами інфраструктури.

Як зазначили в пресслужбі Миколаївської обласної державної адміністрації, ці генератори надійшли як гуманітарна допомога, метою якої є забезпечення надійного проходження осінньо-зимового періоду 2024-2025 років.

Передача пристроїв відбулася за участі начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма. Він підкреслив, що генератори мають високий рівень потужності та комплектації.

Віталій Кім подякував за допомогу, зазначивши:

«Дякую Мінреінтеграції та нашим європейським партнерам за допомогу, яка є особливо важливою для прифронтових населених пунктів регіону. Сподіваємося на подальшу співпрацю з метою подолання викликів, які постали перед нами в умовах війни».

Зазначається, що ці генератори є результатом плідної співпраці між Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Механізмом цивільного захисту Європейського Союзу, Міністерством закордонних справ Польщі та місцевими органами влади.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button