Пригоди

Ревнощі, алкоголь і смерть: підозрюваний у суді заявив, що любив убиту і не винний

Миколаївця, підозрюваного у вбивстві жінки на вулиці Спаській, взято під варту

Цей материал також доступний

40-річний мешканець Миколаєва, підозрюваний у вбивстві своєї знайомої на ґрунті ревнощів, залишиться під вартою до завершення слідства.

Слідчий суддя Володимир Лещенко ухвалив рішення щодо запобіжного заходу для 40-річного місцевого жителя, якого підозрюють у вчиненні кримінального злочину за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Мова йде про резонансне вбивство на вулиці Спаській, що сталося нещодавно.

За даними слідства, підозрюваний разом зі своєю 37-річною знайомою вживав алкогольні напої у своєму будинку на вул. Спаська. Після спільного застілля між ними виник конфлікт через ревнощі. У результаті суперечки чоловік задушив жінку, обхопивши її за шию. Жертва померла на місці, а підозрюваний, намагаючись приховати злочин, виніс тіло на вулицю, де його згодом знайшли сусіди.

Попри серйозність обвинувачень, підозрюваний у суді категорично заперечив свою провину. Він стверджував, що знав загиблу близько 10 років, відчував до неї симпатію та навіть пропонував жити разом. За його версією, вони випили, після чого пішли спати, але коли він повернувся з туалету, то виявив жінку мертвою. Чоловік пояснив свої подальші дії страхом — саме тому, за його словами, він виніс тіло на вулицю.

Адвокат підозрюваного також наголосив на необґрунтованості обвинувачень, заявляючи, що доказів недостатньо для тримання під вартою.

Проте, суддя Володимир Лещенко, заслухавши всі сторони, ухвалив рішення залишити підозрюваного під вартою без права внесення застави.

Водночас родичі загиблої Катерини П. стверджують, що підозрюваний спочатку зізнався у скоєнні злочину. Вони повідомили, що його навіть привозили на місце вбивства, де він нібито показував, як усе сталося. Подруга загиблої також підтвердила, що напередодні трагедії Катерина розповідала про свій намір піти в гості саме до цього чоловіка.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button