Пригоди

У Миколаєві понад 2 тисячі сімей чекають повернення своїх рідних з полону або невідомості

Військові зникли безвісти: мітинги в Миколаєві не стихають з 2014 року

Цей материал також доступний

У Миколаєві понад 2 тисячі сімей, чиї рідні – військовослужбовці, потрапили в полон або вважаються зниклими безвісти з початку російсько-української війни.

Про це під час телемарафону розповів голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, відповідаючи на запитання про регулярні мітинги в підтримку військовополонених, що проходять у місті.

Кім зазначив, що у Миколаєві такі мітинги відбуваються вже давно, оскільки ще з 2014 року понад 2 тисячі сімей зіштовхнулися з трагедією зникнення своїх рідних.

З 2014 року у Миколаєві є більше 2 тисяч сімей, чиї воїни або зникли безвісти, або потрапили в полон. Моя радниця постійно підтримує зв’язок із цими сім’ями. Особисто я періодично додаю нові прізвища до списків обміну. На щастя, вже перші 14 людей повернулися з полону, це наші десантники та морпіхи. Це додає надії, – повідомив Кім.

За його словами, через великий військовий контингент у Миколаєві, значна кількість військових потрапила в полон. Проте Кім висловив впевненість, що з часом вдасться повернути всіх полонених додому.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button