Пригоди

На Миколаївщині п'яний із гранатою загрожував вибухом: поліція врятувала десятки життів

У Первомайську п'яний чоловік погрожував підірвати гранату біля супермаркету: залучали брата для переговорів

Цей материал також доступний

У Первомайську поліцейські затримали чоловіка, який у нетверезому стані тримав гранату без чеки поблизу супермаркету та погрожував її підірвати. Інцидент стався 26 вересня ввечері, коли місцеві жителі повідомили поліцію про небезпечну ситуацію біля одного з магазинів.

На місце події оперативно прибули співробітники Первомайського райвідділу поліції, які евакуювали відвідувачів супермаркету та мешканців прилеглих будинків. Для забезпечення безпеки територію навколо підозрюваного було оточено.

Поліцейські залучили родича зловмисника для допомоги у переговорах:

“За допомоги фахівців управління кримінального аналізу вдалося встановити особу зловмисника. Правоохоронці знайшли його брата та доставили його на місце інциденту, після чого вдалося домовитися про передачу гранати”, – повідомили у відділі комунікації ГУНП у Миколаївській області.

Гранату вилучили фахівці-вибухотехніки для подальшого знищення. Правоохоронці затримали підозрюваного згідно з ст. 208 КПК України. Йому інкримінують порушення за ч. 4 ст. 296 КК України (“Хуліганство”) та ч. 1 ст. 263 КК України (“Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”). За ці злочини чоловікові загрожує до 7 років ув’язнення.

Слідчі продовжують досудове розслідування, триває розгляд питання про запобіжний захід для затриманого.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button