ЕкономікаСуспільство

Без тепла лякають залишити ОСББ в Корабельному, які не мають актів готовності до зими

Голови ОСББ сімох багатоповерхівок Корабельного знехнували нормами чинного законодавства, провокуючи залишити мешканців взагалі без опалення

Цей материал також доступний

У зв’язку із завершенням строку проведення підготовчих робіт на системах теплоспоживання, ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» опитало голів ОСББ, які станом на 23 вересня 2024 року не виконали необхідні підготовчі роботи. Як повідомили на підприємстві, деякі ОСББ пообіцяли провести ці роботи, інші ж заявили, що не планують їх виконувати.

Ігнорування робіт, таких як ревізія арматури, гідравлічні випробування та відновлення ізоляції, може призвести до того, що мешканці залишаться без опалення взимку:

Теплопостачальник залишає за собою право не подавати теплоносій у разі відсутності акту готовності внутрішньобудинкової системи опалення до зимового сезону”, — зазначено в повідомленні «Миколаївоблтеплоенерго».

Як зазначають на ОКП, на сьогодні лише 8% будинків отримали ці акти. Слід зазначити, що навіть у разі подачі тепла його розподіл залежить від підготовки будинку, яку здійснюють ЖЕК, ОСББ чи керуюча компанія. Якщо ваш будинок не готовий до опалювального сезону, відповідальність за неякісне тепло лежить на цих організаціях.

Серед ОСББ, які не виконали необхідні випробування, сім – в Корабельному районі:

  • пр. Богоявленський, 312а – ОСББ «Жовтневий 312а»
  • пр. Корабелів, 8 – ОСББ «Південний Буг»
  • вул. Металургів, 28 – ОСББ «Металургів 28»
  • вул. Океанівська, 56 – ОСББ «Янтар»
  • вул. Океанівська, 56а – ОСББ «Вимпіл»
  • вул. Ольшанців, 282 – ОСББ «Ветлікарня»
  • вул. Тернопільська, 79а – ОСББ «Балтер-79А»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button