СуспільствоТема дня

Миколаївські призовники вирушають на навчання перед відправкою до бригад

Кожен з призовників отримає спеціальність відповідно до своїх здібностей

Цей материал також доступний

З Миколаївщини військовозобов’язані чоловіки продовжують вирушати до навчальних центрів, де їх чекає базове військове навчання. Після цього вони будуть розподілені до різних бригад для подальшої служби. Спершу новобранці навчатимуться разом із досвідченими побратимами, що дозволить їм поступово набути необхідних навичок.

Про це повідомив Миколаївський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП).

Важливим є те, що кожен з призовників отримає спеціальність відповідно до своїх здібностей або наявної військово-облікової спеціальності. Тобто, мобілізовані будуть використовувати свій попередній досвід або отримають нові знання, які дозволять їм ефективно виконувати завдання на фронті.

Окрім того, деякі мобілізовані заздалегідь визначилися з підрозділом і посадою. Вони успішно пройшли співбесіду з майбутніми командирами та отримали рекомендаційні листи. Це дозволяє їм більш впевнено почувати себе під час підготовки та служби.

Майор Юрій Юрченко, начальник групи психологічного відбору відділу психологічної підтримки персоналу Миколаївського обласного ТЦК та СП, зазначив:

«Війна триває, і мобілізація триває. Ці хлопці молодці. Завдяки їхній сміливості ми не побачимо тих страхів, які переживали два роки тому, коли російські війська стояли біля наших будинків під Миколаєвом».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button