Суспільство

Фальшиві чеки: депутати вимагають перевірки касової дисципліни басейну «Зоря»

У басейні давали «липові» чеки

Цей материал також доступний

На засіданні комісії Миколаївської міськради з питань прав людини, законності та гласності депутат Артем Ільюк повідомив про можливі порушення у касовій діяльності комунального підприємства «Центральний міський стадіон», до якого належить міський басейн «Зоря». Згідно з розслідуванням журналістів, під час купівлі абонементів за готівку клієнтам нібито видають заздалегідь надруковані чеки, призначені для інших відвідувачів.

Артем Ільюк закликав колег звернутися до податкової служби з вимогою перевірити касовий облік комунального підприємства. За його словами, необхідно з’ясувати, чи дійсно існує практика видачі фальшивих чеків або це хибна інформація.

“Ми як комісія із законності повинні відправити звернення до податкової, щоб вони провели перевірку комунального підприємства “Центральний міський стадіон”. Тоді дізнаємось, чи це правда”, — заявив Ільюк.

Члени комісії підтримали цю ініціативу та внесли питання до порядку денного. Вони рекомендували звернутися до податкових органів для проведення позачергової перевірки фінансової діяльності басейну «Зоря», зокрема щодо дотримання касової дисципліни.

Розслідування та подальша перевірка мають на меті встановити, чи є порушення, та забезпечити прозорість фінансових операцій у комунальних закладах міста.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button