Пригоди

Вогнеборці Миколаївщини ліквідували 15 пожеж протягом доби

Шість із цих пожеж виникли у житловому секторі

Цей материал також доступний

Протягом 20 та в ніч на 21 вересня 2024 року рятувальні підрозділи Миколаївської області працювали в екстремальних умовах, ліквідовуючи 15 пожеж. Ця серія вогневих інцидентів охопила як міські райони, так і сільські території. Шість із цих пожеж виникли у житловому секторі.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Найбільше потерпали приватні домоволодіння в громадах Баштанського та Миколаївського районів. Вогнеборці були змушені п’ять разів виїжджати для гасіння господарчих споруд у Софіївській, Новоодеській, Степівській, Первомайській та Шевченківській територіальних громадах. Дві з цих пожеж стали наслідком загоряння сухої трави та чагарників.

Пожежа

В Березнегуватській громаді вогонь охопив літню кухню, яку вдалося вчасно загасити. У Новоодеській ТГ рятувальники приборкали вогонь у будинку, що вже давно не експлуатувався.

Сім разів бійці ДСНС виїжджали на відкриті території для гасіння сухої трави, чагарників та сміття. Однією з незначних пожеж, було загорання комбайна New Holland в полі на території Новоодеської громади, яку оперативно ліквідували силами місцевої пожежної охорони “Бузьке”.

До ліквідації всіх цих пожеж були залучені 40 чоловік особового складу та 10 одиниць техніки ДСНС, а також місцеві пожежні підрозділи “Бузьке”, “Шевченкове”, “Первомайське”, “Горохівське” та “Широколанівка”. В деяких випадках на допомогу приходили й приватні підприємці, надаючи техніку для ліквідації займання.

Наразі триває з’ясування причин виникнення пожеж.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button