Пригоди

"Помста за доньку" - чоловіка засудили за зґвалтування знайомого

Чоловіка з Вінниччини судили за зґвалтування знайомого: моторошні подробиці "помсти"

Цей материал також доступний

У Вінницькій області на 2 роки іспитового терміну засудили чоловіка, який зґвалтував свого знайомого. Судовий процес проходив у Ямпільському районному суді, де кривдник визнав свою провину, заявивши, що “помстився” через те, що потерпілий нібито чіплявся до його доньки.

За матеріалами суду, інцидент стався 23 липня 2024 року. Нападник у стані алкогольного сп`яніння навідався до будинку потерпілого, добре знаючи про його проблеми з опорно-руховим апаратом. Скориставшись тим, що той не міг чинити опір, чоловік здійснив зґвалтування.

Кривдник на суді провину визнав та заявив, що був у стані алкогольного сп’яніння, і розповів свою версію подій: він прийшов додому до потерпілого, де ще випив, після чого згадав, що два роки тому потерпілий мацав за геніталії його доньку й сусідську дівчинку. Він вирішив йому помститися і вдарив потерпілого долонею по голові, після чого той упав з пенька. Подолавши опір потерпілого, кривдник висунув свій статевий орган і почав знущатися з чоловіка.

Під час слухання справи підсудний також заявив, що розкаюється у своєму вчинку і тепер доглядає за потерпілим, який, у свою чергу, пробачив нападникові.

Незважаючи на тяжкість злочину, суд призначив кривднику 2 роки іспитового терміну, враховуючи його розкаяння та примирення з потерпілим.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button