Пригоди

У Миколаєві помер чоловік, якого вивезли у поле, облили фарбою та підпалили

Жорстоке побиття і підпал у Зайчевському: Сергій Осійчук помер після катувань

Цей материал також доступний

У лікарні Миколаєва помер Сергій Осійчук, якого троє чоловіків жорстоко катували. Нагадаємо: 8 вересня 2024 року постраждалого вивезли у поле, побили, облили фарбою, обсипали пір’ям та підпалили. Чоловік, який отримав важкі опіки, помер через декілька днів після нападу, – повідомляє Суспільне.

Минулі вихідні Сергію стало краще, однак у понеділок стан різко погіршився, і його знову перевели до реанімації. Попри зусилля лікарів, чоловік помер у ніч на 17 вересня.

Трагедія сталася в селі Зайчевське. За словами родичів загиблого, нападники та Сергій давно були знайомі. Того дня потерпілий випивав вдома у ще одного знайомого, коли до будинку під’їхали троє чоловіків віком 18, 36 і 37 років, з якими у Сергія раніше були трудові стосунки. За словами його сестри, Сергій виконував для них дрібні роботи за мізерну плату, цигарки та їжу.

Під час зустрічі з нападниками виник конфлікт на тему боргу. Після сварки Сергія побили, запхали до багажника автомобіля та вивезли за межі села. Нападники також взяли фарбу для дорожньої розмітки та пір’яну подушку, після чого катували чоловіка у полі. Одна з учасниць подій знімала все на відео. Постраждалого облили фарбою, обсипали пір’ям, а потім підпалили, піднісши до волосся запалену сигарету.

У Сергія діагностували 61% опіків тіла. Незважаючи на інтенсивне лікування, врятувати його не вдалося.

На цей час підозрюваних у злочині затримано. Суд відправив двох з них під варту, третього – під домашній арешт.

Нагадаємо, ми писали про це:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button