Пригоди

Жорстока сімейна драма в Миколаєві: свекруха ледь не вбила невістку

Свекруха намагалася вбити невістку - жінка вижила завдяки оперативності нацгвардійців

Цей материал також доступний

У понеділок, 16 вересня 2024 року, під час патрулювання в Миколаєві військовослужбовці 19-го Миколаївського полку НГУ отримали повідомлення про напад на жінку в одній із квартир. На місце події гвардійці прибули негайно і виявили 37-річну жінку з численними травмами, яка лежала на підлозі.

Спершу здалося, що жертва загинула, але після перевірки військовослужбовці встановили, що жінка ще жива. Їй оперативно надали першу медичну допомогу і передали працівникам швидкої, які доставили постраждалу до лікарні.

Відзначається, що підозрюваною у цьому зухвалому нападі є свекруха постраждалої. Саме вона викликала поліцію і медиків після скоєння нападу.

Підозрювану затримали на місці та передали поліції для притягнення до відповідальності за ч. 1 ст. 122 КК України (Умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості).

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. ОДИН ЗАКОН!!! НЕЛЬЗЯ НИ НЕВЕСТОК, НИ ЗЯТЕЙ ПРИНИМАТЬ НА ПОСТОЯННО ПРОЖИВАНИЯ И НА 50 МЕТРОВ ПРИБЛЕЖАТЬ К ВОРОТАМ ИЛИ К ВХОДНОЙ ДВЕРИ!!! НЕБУДЕТ НИКОГДА ПРОБЛЕМ! ЕСТЬ МНОГО ВАРИАНТОВ! НА СЪЕМ ЖИЛЬЯ ЕСТЬ ДЕНЬГИ, ХОРОШИЙ СЬЕМ,НЕТ МНОГО ДЕНЕГ- В ПОДВАЛ НА СЬЕМ,Р ПУСТЬ РАБОТТАЮТ И ЗАРАБАТЫВАТЬ НО НЕ ЗАЗДРИЦА НА ЧУЖОЕ ЖИЛЬЁ, ВСЕ ПРАЗДНИКИ,ИМЕНИНЫ- В КАФЕ--- ВОТ ТОГДА, РОДНЯ,

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button