Суспільство

"Миколаїв розквітає. Ми приведемо його до нових вершин", - привітання Сєнкевича з Днем міста

Олександр Сєнкевич обіцяє: Миколаїв стане європейським містом –

Цей материал також доступний

Міський голова Миколаєва, Олександр Сєнкевич, звернувся до містян з привітанням з нагоди святкування Дня міста, якому виповнюється 235 років. У своєму зверненні він пообіцяв, що не зважаючи на всі труднощі, які переживає місто, воно розквітне та стане сучасним європейським центром.

Міський голова наголосив, що цей день має особливе значення, адже це нагадування для кожного про важливість підтримки одне одного та віри у краще майбутнє.

“Миколаїв розквітає навіть у найтяжчі часи, а ми, об’єднані єдиною метою, приведемо його до нових вершин”, — підкреслив Сєнкевич.

За словами міського голови, містяни довели свою здатність діяти спільно, і кожен робить свій внесок у боротьбу за спільне майбутнє: чи то на фронті, чи то допомагаючи тим, хто боронить Україну.

“Кожен з нас робить свій внесок у спільну справу: хтось на фронті, хтось для фронту, але всі ми разом працюємо на перемогу і на відбудову нашого міста”, — додав він.

Цього року Миколаїв святкує 235-річчя, але історія цих земель значно давніша. Міський голова закликав містян не втрачати віри, підтримувати одне одного та вірити у краще майбутнє, наголошуючи, що попереду – нові досягнення.

“Зі святом, друзі!”, — завершив він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button