СуспільствоТема дня

Нова смерть від ковіду в Миколаєві, атакують і кір з кашлюком

Ковідний госпіталь в Корабельному районі знов наповнюється пацієнтами

Цей материал також доступний

В Україні спостерігається тенденція до зростання захворюваності на COVID-19. Також збільшується рівень захворюваності на кашлюк. 

Окрім того, з початку року спостерігається повільний ріст захворюваності на кір.

«Так-так, коронавірус все ще існує. З середини серпня і до сьогодні зафіксовано 1140 хворих на коронавірус, з яких – 129 пацієнтів госпіталізовано. Вже є два летальних випадки! Нагадую, що вакцинація від “ковід” безкоштовна.  Ви можете звернутись до свого сімейного лікаря, аби зробити щеплення. Також працюють пункти щеплень», – зазначає Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич.

В той же час мешканці Корабельного району, які самі потрапили до ковідного госпіталю місцевої лікарні. розповідають, що він продовжує наповнюватися все новими пацієнтами.

Підвищення рівня захворюваності на інфекційні хвороби є одним з наслідків збільшення кількості невакцинованого населення, особливо серед дитячого населення.

Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб закликає всіх мешканців регіону звернути увагу на своє здоров’я та здоров’я своїх дітей. Вакцинація залишається найефективнішим способом запобігання інфекційним захворюванням.

Вакцинуйтесь та зберігайте своє здоров’я 💙💛

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button