Суспільство

Замість маршруток - комунальні автобуси: в Миколаєві замінили перевізників

У Миколаєві призначають тимчасових перевізників на маршрути №17 та №79

Цей материал також доступний

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради виніс на розгляд проєкти рішень щодо призначення нових перевізників на два автобусних маршрути загального користування. Вони тимчасово забезпечуватимуть транспортне сполучення на зазначених напрямках, поки не буде проведено черговий конкурс на перевезення.

З 2 жовтня маршрут №17 «вул. Олега Ольжича, 15/1 – ТЦ «Таврія В» обслуговуватиме ТОВ «Еталонавто». Це приватне підприємство виконуватиме роль тимчасового перевізника.

Маршрут №79 «вул. Велика Морська – ВТФ «Велам» отримає нового тимчасового перевізника вже з 27 вересня. Обслуговуванням займатиметься комунальне підприємство «Миколаївпастранс», що підпорядковується Миколаївській міській раді.

Перевізники виконуватимуть свої обов’язки на цих маршрутах протягом трьох місяців. Після цього буде оголошено новий конкурс на визначення постійних транспортних операторів для обслуговування пасажирів у місті.

Читайте новини першими

Связанные статьи

30 комментариев

  1. Коли вже маршрут номер 3 почне обслуговувати комунальний транспорт? Ніколи????

  2. І нічого не зміниться. Тіж калічні маршрутки і будуть далі їздити з дибільними водіями.... Коли захотіли виїхали, захотіли з'їхали...

  3. Наталя Буряк Шото не бачив в Ліски,один 81,раз в півтора години.,Чи це в іншому Мико....?

    1. Светлана Дармограй
      Грощі не на карман господарю, а до міської скарбниці.

    1. Наталья Калинина При совке если вы помните Рафы маршрутки были. Так вот ездили по сидячим местам. А ни то что сейчас трамбуют народ в салонах стоячие пассажиры скручиваются чтобы как-то доехать. Восновном мало хороших вежливых водителей Быдлюков за руль посадили которым на людей наплевать. Как-то так. В автобусе если ехать стоя удобно.

    2. Наталья Калинина в чем совок? Во всей Европе так же. Вы не нвйдете там ни одной маршрутки.

  4. Коли повернеться 41 в Широку Балку і як туди можна доїхати в будній день після 18, а у вихідний після 14? Це проклятий закуток?

  5. Наталья Калинина поедь в ракетную совок а мы не хотим и все ездить вечером

  6. Это все прекрасно... только почему по мира на 13 нельзя не чем доехать в 21.00ни чего не ходит кроме 31

  7. А в Варварівку коли щось буде ходить крім корумпованої трійки?Ні тролейбусів, ні автобусів, ні трамваїв, ні муніципального транспорту!!!! Ми що Не люди!?

  8. Сергей Толгаренко сейчас все так. Все уничтожили, а если где-то порядок, то сразу Совок😁🤦

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button