Пригоди

Неуважність чи непрацюючий світлофор? У Миколаєві зіткнулись "швидка" і Kia

ДТП у Миколаєві: «швидка» і легковик зіткнулися на Центральному проспекті

Цей материал також доступний

Вранці 4 вересня у Миколаєві на перехресті пр. Центрального та вул. 6-ї Слобідської сталася ДТП за участі автомобіля швидкої допомоги Citroen Jumper і легкового автомобіля Kia Forte. Обидва транспортні засоби зазнали серйозних механічних пошкоджень, проте, на щастя, ніхто з учасників аварії не постраждав. Про це повідомляє кореспондент «Новин-N».

Що сталося?

Автомобіль Kia рухався по проспекту Центральному у напрямку вул. Садової, коли на перехресті несподівано виїхала «швидка допомога». Водій легковика не встиг загальмувати і врізався в бік медичного авто.

Проблемою стала несправність світлофора на даній ділянці дороги. На момент аварії світлофор на перехресті пр. Центрального та вул. 6-ї Слобідської не працював, що спричинило плутанину на дорозі. Члени бригади швидкої допомоги стверджують, що їхали на екстрений виклик із увімкненими спецсигналами. Однак, за словами водія Kia, ці сигнали не були ввімкнені, і «швидка» раптово виїхала на головну дорогу з другорядної.

Наслідки для міста

Через аварію на пр. Центральному утворилася значна пробка, яка затримала рух у напрямку вул. Садової. Місцеві водії змушені були чекати, поки аварійні служби приберуть пошкоджені автомобілі з проїжджої частини.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button