Пригоди

87 порушників на вулицях Миколаєва: поліція проводила нічний рейд по барах

В ніч з 1 на 2 вересня 2024 року

Цей материал також доступний

У Миколаєві в ніч з 1 на 2 вересня співробітники поліції та Нацгвардії здійснили профілактичний рейд вулицями та розважальними закладами міста з метою контролю за дотриманням комендантської години та виявлення підозрілих осіб.

За інформацією відділу комунікації поліції Миколаївської області, під час перевірки було оглянуто 26 розважальних закладів. Результати рейду виявилися тривожними – 87 порушників були виявлені на вулицях міста після опівночі, незважаючи на діючі обмеження.

Правоохоронці провели з ними профілактичні бесіди, під час яких нагадали про важливість дотримання правил комендантської години та відповідальність за їх порушення.

Також були складені 8 адміністративних протоколів:

  • За вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП);
  • За керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння (ст. 130 КУпАП);
  • За відсутність необхідних документів при керуванні транспортним засобом (ст. 126 КУпАП).

Крім того, під час рейду у одного з громадян було виявлено наркотичні речовини, що стало підставою для відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 309 КК України.

Поліція нагадує жителям міста, що комендантська година в Миколаєві та області діє з 24:00 до 5:00, і у цей час перебування у громадських місцях без вагомих причин заборонено. Правоохоронці обіцяють продовжувати такі рейди з метою забезпечення безпеки та порядку на вулицях міста.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button