ПригодиСуспільствоТема дня

Учні "в пастці": бомбосховище без вентиляції у перший день навчання в Корабельному районі

Діти жаліються, що в таких умовах дихати було практично неможливо

Цей материал також доступний

Учні одного з ліцеїв у Корабельному районі міста Миколаєва поділилися своїм досвідом перебування в захисному укритті навчального закладу під час повітряної тривоги. За словами дітей, перший день навчального року перетворився на справжнє випробування.

“Перший день був без уроків. Було знайомство з новими дітьми, всякі ігри… Але мені не сподобалось, бо коли оголосили повітряну тривогу, не було світла, і через це ми сиділи в укритті без працюючої витяжки.

У закритому напівпідземному приміщенні знаходилося більше 250 людей. Було дуже душно, жарко, дихати нема чим“, – розповідає один з учнів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

  1. Как все запущено😡😡😡🤬
    Почему то не удивительно. Нашим властям плевать на нас и на наших детей😡😡😡🤬

      1. Тому що бояться наслідків для своєї дитини
        Типовий совок у взаємовідносинах нажаль в освіті нікуди не дівся

  2. Забули, як на лінійках стояли по дві години, до непритомного стану і всі мовчали, а хлопці, які захищають наших дітей, в бою під сонцем до + 50°С? Жаліються ті, хто хоче сидіти дома і навчатись на свій розсуд. Керівництво учбового закладу прикладає неймовірних зусиль, щоб діти не розучились комунікувати на освітньому рівні і наша країна не втратила рівень освіти нашої молоді. І, вибачте, як палити електронки та цигарки ніхто не задихається..
    СОРОМ!

  3. Забули, як на лінійках стояли по дві години, до непритомного стану і всі мовчали, а хлопці, які захищають наших дітей, в бою під сонцем до + 50°С? Жаліються ті, хто хоче сидіти дома і навчатись на свій розсуд. Керівництво учбового закладу прикладає неймовірних зусиль, щоб діти не розучились комунікувати на освітньому рівні і наша країна не втратила рівень освіти нашої молоді. І, вибачте, як палити електронки та цигарки ніхто не задихається..
    СОРОМ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button