Пригоди

Водій вантажівки DAF збив 88-річну жінку у Миколаєві: постраждала госпіталізована

Слідчі поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди

Цей материал також доступний

31 серпня 2024 року близько 13:00 на вул. Потьомкінській у Миколаєві сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки DAF, за кермом якої знаходився 37-річний водій. Жертвою інциденту стала 88-річна жінка, яка перетинала проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської поліції.

Під час переходу дороги вантажівка наїхала на жінку, внаслідок чого вона отримала тілесні ушкодження. Постраждалу негайно госпіталізували до медичного закладу для надання необхідної допомоги.

Слідчі попередньо кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення відповідно до ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з можливістю позбавлення права керування транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини цього випадку, щоб з’ясувати, чи дотримувався водій правил дорожнього руху, і чи могли бути інші фактори, що спричинили аварію.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління Миколаївської поліції звертається до громадян, які можуть володіти будь-якою інформацією щодо цієї дорожньо-транспортної пригоди, з проханням зв’язатися за телефонами 095-456-05-08 або 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button