Пригоди

Зберігав 100 зіп-пакетів із наркоречовиною: в Миколаєві затримали підозрілого парубка

Наразі правоохоронці проводять подальше розслідування

Цей материал також доступний

У Миколаєві поліцейські затримали 21-річного чоловіка, який зберігав значну кількість наркотичних засобів. Правоохоронці виявили у нього 100 зіп-пакетів із речовиною, яка виявилася нарковмісною. За попередніми даними, молодик не мав наміру продавати наркотики, однак такі дії передбачають серйозні правові наслідки.

Про це 31 серпня 2024 року повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської поліції.

Інцидент стався під час патрулювання в обласному центрі, коли співробітники відділення поліції №1 Миколаївського райуправління помітили підозрілу поведінку чоловіка. Після зупинки молодика, той зізнався, що при собі має наркотики. Проведений на місці експрес-тест підтвердив, що біла речовина в зіп-пакетах є наркотичною.

Згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, поліцейські затримали фігуранта на місці. Усі вилучені наркотичні засоби були направлені на експертизу для детального дослідження.

За узгодженням із окружною прокуратурою міста Миколаєва, слідчі оголосили молодику підозру за ознаками ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Наразі правоохоронці проводять подальше розслідування, встановлюючи шляхи надходження наркотиків до підозрюваного та можливу причетність інших осіб до злочинної діяльності.

Досудове розслідування триває, і поліція продовжує роботу для встановлення всіх обставин цього злочину.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button