Пригоди

На Миколаївщині молодик погрожував спалити своє авто та зламав руку поліцейському

Викликала поліцію мати дебошира

Цей материал також доступний

До поліції Миколаївської області надійшло тривожне повідомлення від мешканки Широківської громади. Її 28-річний син погрожував підпалити власний автомобіль, що могло призвести до серйозних наслідків.

28 серпня, під вечір, правоохоронці відділення поліції №2 Баштанського районного відділу оперативно прибули на місце події. Вони виявили автомобіль, вже облитий пальним, а також вікно будинку, яке зазнало пошкоджень від вогню.

Ситуація швидко загострилася, коли молодик помітив поліцейських. Він забарикадувався в будинку та почав обливати пальним кімнати, погрожуючи їх підпалити. Поліцейські спробували потрапити до будівлі через вікно, але зловмисник облив одного із правоохоронців та намагався підпалити його.

Застосовуючи фізичну силу, поліцейські зуміли затримати чоловіка, але він встиг завдати одному з них серйозної травми—перелом зап’ясткової кістки, що було підтверджено медиками.

Того ж дня, після затримання, молодику було оголошено підозру за двома статтями Кримінального кодексу України. Йому інкримінують “Загрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу” за ч. 2 ст. 345, а також “Замах на умисне знищення чи ушкодження майна” за ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 194. Якщо провину чоловіка доведуть, він може отримати до 10 років ув’язнення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button