Пригоди

Жахливий вантаж: у центрі Миколаєва - ДТП з вантажівкою, що везла заморожених собак

Вантаж направили до Одеси на кремацію

Цей материал також доступний

У Миколаєві 28 серпня 2024 року на перетині проспекту Центрального та вулиці 6-ї Слобідської відбулася аварія за участю мінівену Fiat Doblo та вантажівки Renault Master. Після зіткнення вантажівка різко змінила траєкторію і врізалася в стовп. Як з’ясувалося, всередині вантажівки було 2,5 тонни заморожених собак, які за договором мали бути перевезені до крематорію в Одесі, – про це повідомив кореспондент «Новин-N».

Ця новина викликала значний резонанс у громадськості через специфічний вантаж, який перевозився. Відділ комунікації поліції Миколаївської області підтвердив, що після аварії вантажівку разом із вантажем евакуювали, і вона була перенаправлена за призначенням.

За даними управління патрульної поліції, відповідальність за ДТП поклали на водія Fiat, на якого склали протокол про адміністративне правопорушення. Поліція також з’ясовує, хто є власником вантажу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

18 комментариев

    1. Natalia Shevchenko вбили, звідки ж в такій дикій країні могло би взятися 100 собак. 100 вбивств, за які ніхто не понесе відповідальності. Сволота проклята. Європа практично, ще зовсім трішки до Європи

  1. Суки🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

    1. Жанна Славенко Не выдумывайте ерунду, кто же режет курицу несущюю золотые яйца, Сеня и его ставленики на бродячих собаках рубит не хилое бабло!😃

    2. Elena Tishcenko ну включаємо тоді мозок. Є бюджет на боротьбу з безпритульними. Списали на евтаназію, на перевозку, на кремацію. Так і заробляють. В нас не виділяють бюджети на утримання тварин і рятування, цим займаються тільки волонтери. Ви з якої країни? Взагалі немає чим думати? Не розумієте нічого і не знаєте не суньтесь зі своїми тупими 5 копійками. Ця схема всюди, тільки вчора їм не повезло. Це виплило наружу. Якщо хотіли поумнічать, то вийшло навпаки. Не позорьтесь.

  2. Ну ви і гоните, там біоматеріали, тварин там 300кг тільки, возять на утилізацію в Одесу, як баби на базарі написали))))) ще скажіть на шаурму везли.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button