Пригоди

Браконьєр у Миколаєві попався з рибою на 50 тисяч: що виявила поліція

У Миколаєві викрили браконьєра: перевозив незаконно виловлену рибу під час комендантської години

Цей материал також доступний

Співробітники поліції Миколаївської області виявили порушення під час нічного патрулювання. Водій автомобіля Ford Transit, 34-річний житель міста, був зупинений поліцейськими вночі, 23 серпня, під час комендантської години. В результаті перевірки у багажнику автомобіля знайшли велику кількість риби, зокрема сріблястого карася, ляща та сазана, а також заборонені знаряддя для лову — браконьєрські сітки.

Правоохоронці вилучили транспортний засіб, сітки та виловлену рибу, яку передали на зберігання до рибоохоронного господарства. За попередніми оцінками, держава зазнала збитків на суму понад 50 тисяч гривень.

Інспектори державного агентства меліорації та рибного господарства склали адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП “Порушення правил використання об’єктів тваринного світу”. Матеріали справи вже направлено до суду для ухвалення законного рішення.

Додатково, дізнавачі поліції розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України “Незаконні заняття рибним, звіриним або іншим водним видобувним промислом”. Порушнику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Ага когда менты и сбу в Очакове убивали краснокижных Белуг всё было хорошо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button