ПолітикаСуспільство

В соцмережі почалось цькування 13-річної доньки мера Миколаєва

Анонімні нападки на дитину: що відбувається з дочкою мера Миколаєва?

Цей материал також доступний

Телеграм-канал «Труха Николаев», який є частиною всеукраїнської мережі «Труха», опублікував серію матеріалів, спрямованих проти 13-річної Марії Сєнкевич — доньки міського голови Миколаєва Олександра Сєнкевича. За даними Інституту масової інформації, канал оприлюднив фото, відео та скриншоти з приватного телеграм-каналу дівчини, де вона ділилася своїми особистими моментами.

Протягом останнього місяця канал випустив три пости про Марію. 12 липня з’явилася публікація з фотоколажем, де дівчина відпочиває на Балі, яку підписали:  Це викликало масу коментарів, частина яких була негативною. Згодом більшість особистих фото зі сторінки Марії зникли.

11 серпня канал опублікував ще дві публікації, супроводжуючи їх критикою та закликами до підписників коментувати: «Дочь Сенкевича отжигает под русские песни в социальных сетях. Как думаете, папа в курсе, что выкладывает его доча?». Це призвело до сотень коментарів, серед яких були й образи на адресу дівчини.

Директорка Інституту масової інформації Оксана Романюк засудила такі дії, підкреслюючи, що це порушує права дитини:

— Діти, навіть якщо їхні батьки є публічними особами, мають право на захист від булінгу та тиску. Публічне цькування 13-річної дівчинки може призвести до серйозних психологічних наслідків і навіть фізичної небезпеки. Анонімні телеграм-канали часто уникають відповідальності, ховаючись за анонімністю, що дозволяє їм безкарно булити дітей. Я вважаю, що такі канали повинні офіційно реєструватися і відповідати за свої дії за законом.

Читайте новини першими

Связанные статьи

10 комментариев

  1. Дочка одного всеми известного руководителя разбрасывает доллары, второго чилит на Бали. Что заслужили, то и получаем. Ни тех выбирали.

  2. Романюк, твоё мнение никого не интересует!А его в шею гнать давно пора,он в ответе за своего ребенка.

  3. А наши права кого то интересуют ? Хотя о чем это я, у нас Председатель парламентского комитета по соцполитике и защите прав ветеранов, нардеп от фракции "Слуга народа" Галина Третьякова заявила, что в семьях, которые нуждаются в материальной помощи, рождаются дети "очень низкого качества". И пофиг всем, она до сих пор председатель, какой президент, такое и его шобло

  4. А кто за этого ..... голосовал? Кричали ,,он молодой и сможет,,.Вот теперь он и может

  5. У нас дуже злі люди вони бачать все навкруги як ім хочеця.мамі нічого не роблять а себе не бачать! Всі святі. Оцей генадій сергій а шо ви корисного робите тількі блабла?????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button