Пригоди

"П’яна вечірка" закінчилася арештом: у Миколаєві чоловік напав на поліцейського

У ніч на 23 серпня в Миколаєві поліція отримала повідомлення про випадок домашнього насильства, де чоловік застосував фізичну силу до своєї дружини. На виклик негайно відреагували патрульні поліцейські.

Правоохоронці намагалися вивести чоловіка з помешкання, аби запобігти повторенню насильства, однак він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, почав агресивно поводитися. Він не лише відмовився підкорятися, але й відкрито ображав поліцейських. На вимогу припинити агресію, чоловік несподівано завдав кілька ударів по голові одному з патрульних.

Після інциденту порушника було доставлено до відділення поліції № 2 Миколаївського районного управління, де слідчі затримали його відповідно до статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

На даний момент щодо цього інциденту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання за умисне заподіяння тілесних ушкоджень правоохоронцю під час виконання ним службових обов’язків.

Чоловіку вже оголошено підозру, і йому загрожує до п’яти років позбавлення волі. Найближчим часом суд обере для нього запобіжний захід. Слідство триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button