СуспільствоТема дня

Президента просять про звання Героя для полеглого воїна з Корабельного - Дениса Середи

Збір підписів під петицією триває, залучайтеся!

Цей материал також доступний

Рідні та близьки просять небайдужих миколаївців долучитись до збору підписів петиції про присвоєння почесного звання Героя України (посмертно) захиснику нашої Батьківщини, військовослужбовцю, стрільцю-снайперу 2 десантно-штурмового відділення 3 десантно-штурмового взводу 1 десантно-штурмової роти 1 десантно-штурмового батальйону військової частини А0281 – Середі Денису Ігоровичу.

Автор петиції – брат полеглого воїна – Кирило Панкратьєв. Збір підписів триватиме ще 60 днів.

Денис Середа народився 14 вересня 1988 року в Миколаєві, виріс та проживав у Корабельному районі. Мужній та сміливий, будучи вірним присязі Українському народу, виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 2 січня 2024 року в районі н.п. Сеньківка Куп’янського району Харківської області.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни Указом Президента України від 27 листопада 2014 року №892/2014 «Про відзначення державними нагородами України» нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеню.

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button