Пригоди

"Уходив від погоні": юнак кинув гранату в поліцейське авто на Миколаївщині

На Миколаївщині 24-річний хлопець кинув гранату в поліцейське авто: деталі резонансного інциденту

Цей материал також доступний

У Баштанському районі Миколаївської області в ніч з 15 на 16 серпня стався серйозний інцидент: 24-річний молодик кинув гранату в патрульний автомобіль поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Патрулюючи територію Софіївської громади, поліцейські помітили легковий автомобіль, який рухався без увімкнених габаритних вогнів та номерних знаків. На вимогу зупинитися, водій почав тікати, збільшуючи швидкість. Під час переслідування один із пасажирів автомобіля кинув з вікна гранату у бік правоохоронців.

Вибух пошкодив поліцейське авто: були розбиті колеса, кузов та бічне скло. На місці події правоохоронці знайшли уламки гранати та важіль до неї. Незабаром було виявлено і автомобіль порушників, захований у господарському приміщенні одного з сіл. Усі учасники інциденту були оперативно затримані.

За словами 24-річного хлопця, він кинув гранату через страх за свого товариша, який керував авто у стані алкогольного сп’яніння і не хотів нести відповідальність.

Хлопця затримано за ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру за ст. 348 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або навіть довічне ув’язнення.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Полиция лучше занялась делом!!!!!В городе полно оружия!!!!То взорвалось,то застрелил.Страшно представить ,что будет дальше!!!!🤬

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button