Пригоди

Пасажирка померла в лікарні: на Миколаївщині сталася ДТП з шістьма постраждалими

На даний момент правоохоронці проводять розслідування

Цей материал також доступний

16 серпня 2024 року близько 9:00 на автодорозі Н-11 «Дніпро-Миколаїв» поблизу села Михайлівка Баштанського району сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Hyundai Santa FE та вантажного мікроавтобуса Mercedes-Benz, повідомляє пресслужба поліції Миколаївщини.

Водієм Hyundai Santa FE був 27-річний чоловік, а за кермом Mercedes-Benz перебував 23-річний водій. У результаті зіткнення троє пасажирок кросовера, віком від 22 до 65 років, зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості і були доставлені до медичного закладу. На жаль, 65-річна пасажирка Hyundai Santa FE, яка отримала найтяжчі травми, померла вранці 17 серпня в реанімаційному відділенні лікарні.

ДТП

Водії обох транспортних засобів, а також 19-річна пасажирка Mercedes-Benz від госпіталізації відмовилися. Малолітня пасажирка Hyundai Santa FE, 2023 року народження, на щастя, не зазнала тілесних ушкоджень.

ДТП

На даний момент правоохоронці проводять розслідування цієї трагедії, щоб встановити всі обставини аварії. Поліція звертається до громадян, які можуть мати будь-яку інформацію про цей інцидент, з проханням звернутися за номерами телефонів: (063) 942-14-30, (068) 083-62-93 або 102.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
В’їхали один в одного: підлітки на мототранспорті влаштували ДТП, через яке обидва травмувалися

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button