Пригоди

Чиновниця міськради на Миколаївщини отримала вирок: 8 років за махінації з зарплатами

49-річна екс-бухгалтер одного з управлінь Першотравневої міської ради опинилася під судом через масштабні фінансові махінації. За даними Першотравневого районного відділу поліції, жінка, користуючись своїм службовим становищем, протягом лютого 2019 – грудня 2020 років свідомо підробляла офіційні документи та навмисно завищувала нарахування заробітної плати. В результаті, бюджетні кошти були безпідставно перераховані працівникам управління.

Зібрані докази дозволили слідчим повідомити про підозру екс-чиновниці. Кримінальне провадження було направлено до прокуратури, яка передала справу до суду. Суд, розглянувши всі обставини, визнав жінку винною у вчиненні ряду кримінальних правопорушень, передбачених частинами 2 і 3 статті 191, частиною 1 статті 362, а також частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України.

Вироком суду екс-бухгалтера засуджено до восьми років та чотирьох місяців позбавлення волі з забороною обіймати певні посади на строк до трьох років. Однак, цей вирок ще не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button