ПригодиТема дня

Війна: 6 поранених за добу на Миколаївщині, одна з жінок - у важкому стані

росііяни вдарили дронами і артилерією по Миколаївському району

Цей материал також доступний

В суботу, 10 серпня 2024 року, о 10:44 та 11:45 ворог атакував с. Дніпровське Куцурубської громади дронами типу FPV. Внаслідок однієї з атак пошкоджено приватний будинок та цивільний автомобіль. Також відбулося займання сільськогосподарської техніки, яке було оперативно ліквідовано. Внаслідок обстрілів поранено двох чоловіків. Так, 25-ти річному чоловіку медична допомога була надана амбулаторно, стан задовільний. Іншому – медична допомога надана на місці, від госпіталізації відмовився.

Удень 10 серпня (о 14:30) під ворожим артилерійським обстрілом перебувало м. Очаків. Внаслідок чого пошкоджено сім приватних будинків та лінія електропередач. На території одного із будинків виникла пожежа. Також відбулося займання двох господарчих споруд та сухої трави. Всі пожежі було оперативно ліквідовано вогнеборцями. За уточненим даними, травмовано чотирьох людей. Двох жінок 70-ти та 73-х років та двох чоловіків – 44-х та 69-ти років. На ранок стан трьох постраждалих задовільний. Жінка 70-ти років госпіталізована в Миколаїв, стан важкий, – повідомляє в ранковому зведенні 11 серпня Миколаївська ОВА.

Крім того, 10 серпня о 14:20 ворог завдавав артилерійських обстрілів по Куцурубській громаді. Внаслідок чого у с. Іванівка пошкоджено приватний будинок. Постраждалих немає.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button