Пригоди

Зіткнення Volkswagen та мотоцикла на Миколаївщині: 6-річного хлопчика госпіталізовано

У Баштанському районі слідчі поліції встановлюють обставини ДТП

Цей материал також доступний

10 серпня 2024 року близько 11:15 на вулиці Грушевського в місті Новий Буг сталася дорожньо-транспортна пригода, яка призвела до травмування 6-річного хлопчика. ДТП сталася за участю автомобіля Volkswagen Touareg, яким керував 67-річний водій, та мотоцикла Viper 150A, під керуванням 18-річного юнака.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

Внаслідок малолітній пасажир мотоцикла отримав серйозні травми та був терміново госпіталізований до медичного закладу. На місці події працювали слідчі поліції, які розпочали розслідування обставин ДТП.

Правоохоронці кваліфікували цю подію за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання до трьох років обмеження волі з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліція звертається до всіх громадян, які мають будь-яку інформацію про цю дорожньо-транспортну пригоду, з проханням звернутися до відділення поліції №1 Баштанського районного відділу за адресою: м. Новий Буг, вул. Ярослава Мудрого, 6, або за телефонами (063) 942-14-30, (068) 083-62-93 або 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button