Спорт

Миколаївська спортсменка Валерія Перемета посіла сьоме місце на Олімпійських іграх

Для Валерії Перемети ці Олімпійські ігри стали дебютом на найвищому світовому рівні

Цей материал також доступний

9-10 серпня 2024 року у Парижі відбулися змагання з багатоборства серед збірних команд у групових вправах на Олімпійських іграх. Українська команда, до складу якої входила спортсменка з Миколаєва Валерія Перемета, продемонструвала високий рівень майстерності та посіла сьоме місце у фіналі.

Про це повідомляє Миколаївська ОВА.

У кваліфікаційних змаганнях збірна України, завдяки вдалим виступам, отримала 68,950 бала, що дозволило їй зайняти третє місце та вийти до фінальної частини змагань. У фіналі команда у складі Марії Височанської, Діани Баєвої, Аліни Мельник, Кіри Ширикіної та Валерії Перемети набрала 65,700 бала, що забезпечило їм сьому сходинку в підсумковому заліку.

Для Валерії Перемети ці Олімпійські ігри стали дебютом на найвищому світовому рівні. Незважаючи на високу конкуренцію, вона разом зі своїми партнерками гідно представила Україну. Цей результат є вагомим досягненням і чудовим стартом для подальшої спортивної кар’єри.

Вітаємо Валерію Перемету та всю національну збірну з успішним виступом на Олімпіаді! Пишаємося їхнім внеском у розвиток українського спорту!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button