Спорт

"Пишаємося нашими!", - прикордонники урочисто зустріли олімпійську чемпіонку з фехтування Ольгу Харлан

Прикордонники висловили свою повагу та вдячність спортсменці за її досягнення

Цей материал також доступний

Вночі 10 серпня на пункті пропуску “Лужанка”, що на кордоні з Угорщиною, Україна зустріла свою героїню — олімпійську чемпіонку з фехтування на шаблях Ольгу Харлан. Її перемога на Олімпійських іграх-2024 у Парижі стала символом сили та незламності українського духу.

Першою зустріти фехтувальницю в Україні випала честь прикордонникам Мукачівського прикордонного загону, повідомляє Західне управління Держприкордонслужби України.

Українська спортсменка здобула бронзову медаль на Олімпійських іграх 2024 року в Парижі. А жіноча збірна України з фехтування на шаблях, у складі якої була й Ольга Харлан, стала переможцем командного турніру на цьогорічних Олімпійських іграх.

Прикордонники висловили свою повагу та вдячність спортсменці за її досягнення. Для 27-го прикордонного загону Харлан підписала прапори та фотокартки, залишаючи теплі слова та побажання.

Під час зустрічі Ольга Харлан зазначила, що дуже щаслива повернутися додому після напружених змагань. Вона наголосила, що присвячує свою перемогу Україні, і додала, що під час виступів відчувала потужну підтримку від кожного українця та українки, які вболівали за неї.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button