СуспільствоТема дня

Змагання "Кавунник" у Корабельному районі: "Ураган" переміг "бобрів" і "каратистів"

ФОТО, ВІДЕО

Цей материал також доступний

Ввечері в червер, 8 серпня 2024 року на вулиці Новобудівній в Корабельному районі Миколаєва відбулися спортивні змагання «Кавунник», організовані для сімей з дітьми представниками місцевої церкви адвентистів. За першість боролися шість команд (“Ураган”, “Бобри”, “Каратисти”, “Соняшник”, “Промінь надії”, “Драйвові”) по шість учасників. Серед вболівальників також було багато маленьких мешканців району (віком від двох років і старше).

Перша естафета була нескладною, а от друга змусила всіх відтренувати дрібну моторику, тому як учасникам треба було всією командою почерзі побудувати пірамідку з металевих гайок, поставивши їх одна на одну за допомогою лише однієї дерев’яної палички від суші. Головним організатором та ведучим эстафети був пастор Петро.

Була на цьому спортивно-розважальному заході і справжнісінька лотерея. Подарунковими виграшними призами були: точилка, мочалка, дитяча біблія з розмальовками, мильничка, повітряні кульки, стамеска, спрей від комарів та кліщів, резиночки для волосся, викрутка будівельна… Хоча виграші – символічні і жартівні, але це дуже підійняло настрій компанії молоді.

А далі були змагання по перетягуванню канату, в яких третє місце посіли “Драйвові”, друге – “Бобри”, а перше місце виборола команда “Ураган”.

Порадував усіх і конкурс-естафета з кавунами: на протилежному від старту боці дистанції гравців очікували великі скибки соковитих кавунів, які почерзі треба було з’їсти, передаваючи естафету далі…

На вулиці вже почало темніти, але суперники змагалися у “солодкому конкурсі”, незважаючи ні на що, адже всі були насправді зацікавлені в перемозі останньої естафети.

За загальними результатами змагань місця серед команд розподілилися наступним чином:

1 – “Ураган”
2 – “Бобри”
3 – “Каратісти”
4 – “Соняшник”
5 – “Промінь надії”
6 – “Драйвові”

Винагородою за третє місце був кавун (на честь назви змагань), а за перше – торт!

Наостанок часу знов провели лоторею з цікавими подаруночками. Здається, що в ній виграли всі присутні на змаганнях)

А у самому кінці заходу решта його гостей пригощалися кавунами…

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button