Пригоди

П'яна ДТП: авто в'їхало в дерево на Миколаївщині - загинула людина, ще троє постраждали

Причини та обставини трагедії встановлюють правоохоронці

Цей материал також доступний

7 серпня 2024 року, приблизно о 03:20, біля с. Ковалівка Ольшанської територіальної громади Миколаївського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Попередні дані свідчать, що водій автомобіля ВАЗ-2103 (“Жигулі”), перебуваючи у стані сп’яніння, не впорався з керуванням і врізався в дерево. Під час освідування у водія авто виявили 0,72 проміле алкоголю, – повідомили в поліції.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 31-річний пасажир автомобіля загинув на місці події.

31-річний водій та двоє пасажирів 29-ти та 32-х років з тілесними ушкодженнями різних ступенів тяжкості доставлені до медичного закладу.

Як повідомляє ДСНС у Миколаївській області, по прибуттю на місце події рятувальники та медики виявили, що пасажир автомобіля в результаті автотрощі загинув. Водій та ще двоє осіб постраждали, проте вони були заблоковані понівеченими конструкціями автомобіля.

Рятувальники за допомогою різака-розжима деблокували постраждалих, які з травмами різної тяжкості були госпіталізовані до лікарні каретами швидкої медичної допомоги. Додатково, за допомогою спеціального обладнання, було проведено деблокування тіла загиблого.

Причини та обставини трагедії встановлюють правоохоронці.

Для ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди від ДСНС залучили відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувальну частину спеціального призначення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button