Пригоди

За добу вогнеборці на Миколаївщині ліквідували 28 пожеж

Було залучено 111 чоловік особового складу та 30 спецавтомобілів ДСНС

Цей материал також доступний

2 серпня та в ніч на 3 серпня 2024 року пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області здійснили 28 виїздів на гасіння різного роду пожеж, одну з яких спричинено внаслідок бойових дій. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Протягом дня виникло чотири пожежі на території приватних домоволодінь у містах Миколаїв, Первомайськ, смт Врадіївка та с. Федорівка Первомайського району. Горіли літня кухня, житловий будинок, господарча споруда та сміття. Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежі були ліквідовані в найкоротші терміни, всі споруди збережено від повного знищення вогнем.

Пожежа

Окрім цього, 24 рази виникали пожежі в природних екосистемах. Горіння сухої трави, чагарників, очерету та сміття зафіксовано у всіх районах області. У трьох випадках вогонь встиг перекинутись на житлові помешкання, господарчі споруди та автомобіль. Вогнеборці вжили заходів щодо недопущення подальшого поширення полум’я та гасіння пожеж. Загальна площа, яку пройшов вогонь, склала понад 26 гектарів. Основними причинами займання були необережне поводження з вогнем та підпали.

Уночі 3 серпня, о 01:36, внаслідок збиття ворожого БпЛА в межах населеного пункту Березнегуватської громади виникла пожежа двох господарчих споруд та сухої трави на території приватного домоволодіння. Пожежу було оперативно ліквідовано вогнеборцями. На щастя, постраждалих немає.

Для гасіння пожеж було залучено 111 чоловік особового складу та 30 спецавтомобілів ДСНС. Також на місцях працювали вогнеборці місцевих пожежних охорон «Гур’ївка», «Синюхин Брід» та співробітники поліції. В окремих випадках задіювалися трактори від фермерських господарств.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button