Пригоди

Алкогольну банду, що змішувала спирт з водою для продажу в кафе, будуть судити в Миколаєві

Стаття передбачає покарання до 5 років тюремного ув'язнення

Цей материал також доступний

Слідчі обласної поліції, за підтримки регіональних стратегічних розслідувань та під наглядом обласної прокуратури, викрили та припинили незаконну діяльність зловмисників.

Під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що з осені минулого року 52-річний мешканець Миколаєва разом з двома спільниками організував три нелегальних цехи для виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв, які маскувалися під горілку та коньяк. Вони змішували етиловий спирт з водою і додавали ароматизатори.

Спиртовмісні напої не відповідають державним стандартам

Головне управління Національної поліції в Миколаївській області повідомляє, що внаслідок слідчих дій було вилучено 6227 літрів спиртовмісної рідини, обладнання, документацію та інші докази злочинної діяльності угруповання.

Експертизи показали, що спиртовмісні напої не відповідають державним стандартам України і є непридатними для споживання.

Зараз досудове розслідування у справі про порушення законів, що передбачені частинами 1 і 2 статті 204 Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт передано до прокуратури, а вона направила його до суду для розгляду.

Санкція статті передбачає покарання до 5 років тюремного ув’язнення, конфіскацію та знищення незаконно виготовлених товарів, обладнання та сировини.

Спиртовмісні напої не відповідають державним стандартам

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button