Пригоди

ДТП під Миколаєвом із участю двох фур і мікроавтобуса: загинув водій

ФОТО

Цей материал також доступний

30 липня 2024 року, приблизно о 16:00 на автодорозі М-14 «Одеса – Миколаїв», між населеними пунктами Нечаяне та Половинки в Миколаївському районі, сталася ДТП за участю вантажівок з напівпричепами DAF і Scania, а також автомобіля Volkswagen LT 35.

За інформацією Поліції Миколаївщини, 59-річний водій мікроавтобуса загинув на місці ДТП від отриманих тілесних ушкоджень.

Усі три транспортні засоби рухалися в напрямку Миколаєва зі сторони Одеси. На відрізку дороги між населеними пунктами Нечаянне та Половинки, сідельний тягач DAF, що їхав на високій швидкості, в’їхав у задню частину мікроавтобуса Volkswagen. Внаслідок цього зіткнення, мікроавтобус врізався в напівпричіп тягача Scania, який рухався попереду.

Після удару мікроавтобус відкинуло вбік, а тягач DAF також врізався в напівпричіп Scania. У результаті цього автомобіль Scania злетів у кювет.

ДТП на трасі Миколаївщини
ДТП на трасі Миколаївщини

Слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання за порушення правил дорожнього руху, яке призвело до смерті.

Усі три транспортні засоби зазнали серйозних механічних пошкоджень.

Через дорожньо-транспортну пригоду рух транспорту ускладнений в обох напрямках і контролюється патрульною поліцією.

“Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, звернутись (063) 426 23 32, 102”, – просить поліція Миколаївщини.

ДТП за участю вантажівок

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button